trosiek Napisano 5 Sierpień 2009 Napisano 5 Sierpień 2009 Po raz kolejny, portal cgsociety raczy nas artykułem o produkcji filmu. Tym razem omawiany jest film Warhammer. Link do tekstu: http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=5200
Reanimator Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 Takie sobie. Jestem strasznie rozpieszczony poziomem cinematikow w dzisiejszych czasach, takie jak ten plasuja sie juz w kategorii "takie sobie" wlasnie;)
jaras Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 zgadzam się z moim sławnym przedmówcą :) liczyłem że bedzie to conajmniej w kategorii Mark of Chaos a tu bida
Reanimator Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 jarus, nie rob sobie jaj ;P Lepiej przyjdzcie jutro na bronka ;)
ttaaddeekk Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 trochę jak ingame cinematic wygląda. ale patos jest jak zwykle na poziomie :)
Kris_R Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 Rozpieszczanko idzie po całości. Po cinematicach Blizzarda nic już nie jest takie samo :D ale link prowadzi do artykułu, który coś tam pokazuje, troszkę odsłania, ale też jakiś słaby :D Wszystko słabe LOL
wizz Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 zamiast gadać ze słabe to sporóbujcie takie zrobić :P cfaniaki
psdmag Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 dajcie mi 5 ludzi a to zrobią(2 mln. $$ rowniez).
Rekomendowane odpowiedzi