ResonicX Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 Pierwszy mój temat na 4um. Model zacząłem robić wczoraj wieczorem... Staram sie go dopasować bardziej pod gameart niz HighPoly rendering. Oceniajcie... ;p
Eden-3d Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 oceniajcie, a co ja mam przez lupe te rendery ogladac? mniejszych juz sie nie dalo wrzucic?
kamil.ochel Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 renderyteż mi rendery ^^ mało i małe na razie pokazałeś więc nie ma co oceniać edit: 4um co to jest czteryum
ResonicX Napisano 6 Sierpień 2009 Autor Napisano 6 Sierpień 2009 1. to nie rendery. 2. 4um = forum 3. jak zdjecia wgrywalem to 4um to same sie pozmniejszaly
latos Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 (edytowane) Za bardzo ciachasz siatkę, coś nie tak jest z maską. Tył jest całkowicie inny niż w oryginale. Zobacz mojego galanta(jeszcze nie skończony) może ci pomorze rozkładać siatkę. Ps.Usuń tą teksturę z koła bo to tragicznie wygląda. Edytowane 6 Sierpień 2009 przez latos
Rekomendowane odpowiedzi