Napisano 5 Kwiecień 200420 l witam...zamieszczam ostatniego mojego wipa...mam zamiar pracować nad nim w momentach między polskim a matmą...przygotowując się do matury :) jest to dzierganka...bez tłą jeszcze bo nad nim dopiero zaczynam myśleć...początkowo to miałbyć zwykły speed...nio ale pozmieniało się :) pozdrawiam...
Napisano 5 Kwiecień 200420 l no niezle widac ze duzo pracy w to wlozyles chociaz... glowa cos niedomaga wydaje sie taka plaska ale reszta jest wporzadku coz powodzenia
Napisano 5 Kwiecień 200420 l Fajnie to wygląda , ale niestety tylko od szyji w dół ... głowa z deczka nie pasuje do reszty ;]
Napisano 6 Kwiecień 200420 l to teraz zajmij sie tlem - bedziesz mial lepsze rozeznanie pracujac calosciowo
Napisano 6 Kwiecień 200420 l Płaskie, spalone, phantom mówiłem Ci juz o tym sporo :) Dziergasz i dziergasz, skupiasz sie nad szczegółami i leci przez to cała praca. Wiem ze improziwujesz ale to tłumaczenie nie jest :) Stac Cie na duzo duzo wiecej :)
Napisano 10 Kwiecień 200420 l Autor Tigerku Tobie nigdy sie nic nie podoba :P Ciężko trafić w Twój gust...ale to jest mój gust :P Teraz szukam w necie stronek z pracami gigera...ciężko znaleźć coś bo wszystko płatne i miniaturki wszędzie...ale fajne krzesełka są do kupienia za pare tys $ :) w stylu alienowym :) Chce poszukać inspiracji w gigerze :) dzięki all za commenty...:) pozdro...
Napisano 14 Kwiecień 200420 l Ach to to jest to cudo o którym wspominał Zolthar, no cóż dużo roboty przed tobą, ale jesteś ambtny :) dasz rade. Czekam niecierpliwie na skrzydełka i mocniejsza morde