javor Napisano 16 Sierpień 2009 Napisano 16 Sierpień 2009 (edytowane) Dawno nic tu nie wrzuciłem więc wrzucam :) Chciałem ostatnio zrobić na szybko coś w miare prostego więc padło na mój telefon. Z renderów nie jestem do końca zadowolony ale niemam już ochoty więcej testować bo strasznie wolno się rendzą :P (dużo glossy :/ ) Narazie jeden render ale jeszcze coś później dorzuce jak sie wyrendzi :) Edytowane 17 Sierpień 2009 przez javor
JOKER Napisano 16 Sierpień 2009 Napisano 16 Sierpień 2009 a gdzie kierownica i kola?????bosze co za autko zes zrobil wogle nieumiesz modelowac trzeba cie z powrotem cofnac do 3 klasy:P jedna gwiazdka za render :P a tak wogole to co zawsze modelowanko jak zawsze pierwsza klasa render moglby byc mniej szary i ekranik by mogl sie zaswietlic no chyba ze baterii nie wymodelowales to wszystko jasne :)pozdro
Noe Napisano 16 Sierpień 2009 Napisano 16 Sierpień 2009 Klawiatura i dol modelu wyrenderowan pierwsza klasa. Tam gdzie pada cien gornego telefonu na dolny pozostalo troche szumu. Model wspanilay, choc ja sie nie znam:) Tak jak JOKER powiedzial jakos szaro tutaj:/
plasti Napisano 16 Sierpień 2009 Napisano 16 Sierpień 2009 mi srednio wchodzi, klawa wypasik, reszta do wymiany...
trosiek Napisano 17 Sierpień 2009 Napisano 17 Sierpień 2009 Jak zawsze ekstra;D ale javor-nie gadaj że na solarke chodzisz xd
Rekomendowane odpowiedzi