Reanimator Napisano 17 Sierpień 2009 Napisano 17 Sierpień 2009 Yo. Mam zagwozdke. W zalaczniku jest zrzut ekranu i moje pytanie brzmi: 1. Co oznacza literka H przy ikonce kosci? 2. Co oznacza niebieska ikonka przy parametrze View Visibility, ktora najpewniej sprawia, ze nie moge wlaczyc widocznosci tejze kosci?
streaker Napisano 17 Sierpień 2009 Napisano 17 Sierpień 2009 H jak Hide, a od koloru zależy w jaki sposób została wyłączona widoczność (dla obiektu, dla warstwy etc.)
Reanimator Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Napisano 17 Sierpień 2009 Super, a w tym przypadku co oznacza? :)
Reanimator Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Napisano 17 Sierpień 2009 LOL :) Ponoc forumowicze lubia ambitne pytania, moze sie podejmiesz sledztwa? ;)
streaker Napisano 18 Sierpień 2009 Napisano 18 Sierpień 2009 A co to za scena ? Jakaś z przykładowych może ? Bo tak będzie dużo łatwiej :)
Reanimator Napisano 18 Sierpień 2009 Autor Napisano 18 Sierpień 2009 Nie, rig od klienta, ktory musze lekko uzdatnic, chociaz z rigowaniem w XSI jestem na bakier ;) Of cuz nie moge pokazac, wiec moze lepiej zaczne czytac Helpa strona po stronie, az znajde;P
Reanimator Napisano 18 Sierpień 2009 Autor Napisano 18 Sierpień 2009 Noooo, udalo mi sie dojsc do rozwiazania;) Ikonka oznacza chyba grupe, ktora ma swoja widocznosc ustawiona ;)
Rekomendowane odpowiedzi