Napisano 21 Sierpień 200915 l łooo pełen czad, super klimat, światło i ta zjawa :D jedyne co mi sie rzuciło w oczy to te kościste łapska tak troche dziwacznie wyszły
Napisano 21 Sierpień 200915 l Aaaa... ze "Straznica"...! Ja na poczatku nie zalapalem ze ten koles przed swiadkiem jehowy ucieka :P Przednia ilustracja, coraz lepsze Ci wychodza!
Napisano 21 Sierpień 200915 l Autor Urabnboogie: Cale szczescie ze to zauwazyles ! rozwazalem nawet specjalna szczalke :-D dzieki zakomenty ludzie -hpx- powiem ci ze zadziwniajaco krotko. jkia sczas temu byl szkic olowkowy. potem maz na kompie na jego podstawie. i tak lezalo pare miechow. Wykonczenie zajelo mi kilka wieczorow.
Napisano 21 Sierpień 200915 l klimat, kadr, perspektywa- dla mnie magia! az widze jakim tempem bym zapizdzał widzac takiego duszka;]
Napisano 22 Sierpień 200915 l Jakby Fisheye-em lekko potraktowana perspektywa. Nawet z pomiędzy żeber mu coś tam bucha czerwonego...=]
Napisano 22 Sierpień 200915 l Fajne, fajne... Urbanboogie, a jakby cię taki typ zagadnął czy wierzysz w rychły koniec świata, to co - nie przytaknąłbyś ?