Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wrzuć na vimeo, albo yt - będzie wygodniej niż zasysać mova.

Napisano

Masz bardzo fajny lipsych. Bardzo mocno postawione na mimike, a dużo gorzej z ciałem. Szczególnie w biodrach słabiutko. Za bardzo przerysowany squash and stretch. Masakrycznie boli przepięcie kamery w scence jak niebieski ludek śpiewa.

Ogólnie kupa bardzo dobrej roboty. Jest dobrze.

Napisano

Sympatycznie to wygląda :) Co raz lepiej. Hrydek dobrze prawi - popracuj mocniej nad ogrywaniem sytuacji całym ciałem... gestykulacją... i nie bój się dynamicznych animacji :) Bo kapiąca woda z kranu w demo reelu nikomu beretu nie urwie :)

Powodzenia!

Napisano

wszystko bardzo fajne. Zlukalem stronke, duzo ciekawych testow. Zainteresowaly mnie trzy rzeczy, mianowicie czy liscie na drzewie to paricle (instancer) ? Jak zrobiles, ze pilka zbiera te smieci ? :P Z czego korzystasz przy rozkminie mela ?

Napisano

Dzięki ziomki za komentarze, będę sie teraz starał całkiem inaczej podchodzić do scen.

Łukasz Burnet - takie szybkie odpowiedzi: Liście to nie instancer, musiały z założenia się wyginać (falować) oraz kolidować ze sobą, po części wykonane na nCloth--ah, co do katamari :D to moja słodka tajemnica :D chociaż w planach miałem tutorial na ten temat (zdradzę że jest o MEL i expression i rigidBody), co do mel-a jest on sam w sobie bardzo prosty korzystam z F1 i dokumentacji jaką posiada maya.

Pozdrawiam!