FaNTOMAS Napisano 23 Sierpień 2009 Napisano 23 Sierpień 2009 (edytowane) Witam! Chciał bym zaprezentować moje ostatnie animacyjne demo: High res (w technologi tak jakby HD) Mid res Miło będzie przeczytać wasze komentarze Zapraszam też na stronę www.kamil-animator.com z czasem będę starał sie na nią wrzucić więcej technicznych reczy. Poor quality :-) http://www.youtube.com/watch?v=Jb623c3iqvM Pozdrawiam! Edytowane 28 Sierpień 2009 przez FaNTOMAS
Gość User190 Napisano 23 Sierpień 2009 Napisano 23 Sierpień 2009 Wrzuć na vimeo, albo yt - będzie wygodniej niż zasysać mova.
kannu Napisano 23 Sierpień 2009 Napisano 23 Sierpień 2009 serwus :0 calkiem spoko to wyglada :) pozdrawian i zycze podwozenia :)
Jonasz_Real Napisano 23 Sierpień 2009 Napisano 23 Sierpień 2009 moje zdanie znasz :) robisz postepy Kamcio :)
FaNTOMAS Napisano 28 Sierpień 2009 Autor Napisano 28 Sierpień 2009 Dzięki za komentarze, wrzuciłem dodatkowo na youtube.
hrydek Napisano 28 Sierpień 2009 Napisano 28 Sierpień 2009 Masz bardzo fajny lipsych. Bardzo mocno postawione na mimike, a dużo gorzej z ciałem. Szczególnie w biodrach słabiutko. Za bardzo przerysowany squash and stretch. Masakrycznie boli przepięcie kamery w scence jak niebieski ludek śpiewa. Ogólnie kupa bardzo dobrej roboty. Jest dobrze.
KLICEK Napisano 2 Wrzesień 2009 Napisano 2 Wrzesień 2009 bardzo fajny ten klipik na samym koncu :) masz pochwalke planeta hepner :D
Kris_R Napisano 2 Wrzesień 2009 Napisano 2 Wrzesień 2009 Sympatycznie to wygląda :) Co raz lepiej. Hrydek dobrze prawi - popracuj mocniej nad ogrywaniem sytuacji całym ciałem... gestykulacją... i nie bój się dynamicznych animacji :) Bo kapiąca woda z kranu w demo reelu nikomu beretu nie urwie :) Powodzenia!
Łukasz Burnet Napisano 2 Wrzesień 2009 Napisano 2 Wrzesień 2009 wszystko bardzo fajne. Zlukalem stronke, duzo ciekawych testow. Zainteresowaly mnie trzy rzeczy, mianowicie czy liscie na drzewie to paricle (instancer) ? Jak zrobiles, ze pilka zbiera te smieci ? :P Z czego korzystasz przy rozkminie mela ?
FaNTOMAS Napisano 4 Wrzesień 2009 Autor Napisano 4 Wrzesień 2009 Dzięki ziomki za komentarze, będę sie teraz starał całkiem inaczej podchodzić do scen. Łukasz Burnet - takie szybkie odpowiedzi: Liście to nie instancer, musiały z założenia się wyginać (falować) oraz kolidować ze sobą, po części wykonane na nCloth--ah, co do katamari :D to moja słodka tajemnica :D chociaż w planach miałem tutorial na ten temat (zdradzę że jest o MEL i expression i rigidBody), co do mel-a jest on sam w sobie bardzo prosty korzystam z F1 i dokumentacji jaką posiada maya. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi