Napisano 23 Sierpień 200915 l Witam! Chciał bym zaprezentować moje ostatnie animacyjne demo: High res (w technologi tak jakby HD) Mid res Miło będzie przeczytać wasze komentarze Zapraszam też na stronę www.kamil-animator.com z czasem będę starał sie na nią wrzucić więcej technicznych reczy. Poor quality :-) http://www.youtube.com/watch?v=Jb623c3iqvM Pozdrawiam! Edytowane 28 Sierpień 200915 l przez FaNTOMAS
Napisano 28 Sierpień 200915 l Masz bardzo fajny lipsych. Bardzo mocno postawione na mimike, a dużo gorzej z ciałem. Szczególnie w biodrach słabiutko. Za bardzo przerysowany squash and stretch. Masakrycznie boli przepięcie kamery w scence jak niebieski ludek śpiewa. Ogólnie kupa bardzo dobrej roboty. Jest dobrze.
Napisano 2 Wrzesień 200915 l bardzo fajny ten klipik na samym koncu :) masz pochwalke planeta hepner :D
Napisano 2 Wrzesień 200915 l Sympatycznie to wygląda :) Co raz lepiej. Hrydek dobrze prawi - popracuj mocniej nad ogrywaniem sytuacji całym ciałem... gestykulacją... i nie bój się dynamicznych animacji :) Bo kapiąca woda z kranu w demo reelu nikomu beretu nie urwie :) Powodzenia!
Napisano 2 Wrzesień 200915 l wszystko bardzo fajne. Zlukalem stronke, duzo ciekawych testow. Zainteresowaly mnie trzy rzeczy, mianowicie czy liscie na drzewie to paricle (instancer) ? Jak zrobiles, ze pilka zbiera te smieci ? :P Z czego korzystasz przy rozkminie mela ?
Napisano 4 Wrzesień 200915 l Autor Dzięki ziomki za komentarze, będę sie teraz starał całkiem inaczej podchodzić do scen. Łukasz Burnet - takie szybkie odpowiedzi: Liście to nie instancer, musiały z założenia się wyginać (falować) oraz kolidować ze sobą, po części wykonane na nCloth--ah, co do katamari :D to moja słodka tajemnica :D chociaż w planach miałem tutorial na ten temat (zdradzę że jest o MEL i expression i rigidBody), co do mel-a jest on sam w sobie bardzo prosty korzystam z F1 i dokumentacji jaką posiada maya. Pozdrawiam!