Napisano 31 Sierpień 200915 l Witam. Tak sobie ostatnio dłubałem domek z doniczki... Planuję poprawić tylko tą trawę w tle i najchętniej bym odpuścił już dłubanie tego projektu. Chciałbym jeszcze wiedzieć co Wy o tym sądzicie... totalna porażka?! Może jakieś pomysły ciekawe?!:) Czekam na krytykę i komentarze.
Napisano 1 Wrzesień 200915 l no ja nie wiem :D... jakos tak dla mnie to kompletna abstrakcja :D ale mile nawet i kojarzy mi sie z grą neverhood :D hehe
Napisano 1 Wrzesień 200915 l Mi się kojarzy z grą gobblins:). co te gobliny różne przedmioty gospodarowały.
Napisano 1 Wrzesień 200915 l Na tym czarnym proponuje jakieś Gwiazdy nie wiem czy się uda zrobić :P jak bbandi mówi to można tam goblina postawić skoro się kojarzy :P Ogólnie to fajne :) Areien: Neverhood bardziej z plasteliny było i ogólnie tez mi się z tym trochę kojarzy
Napisano 1 Wrzesień 200915 l Teraz przypomniała mi się gra Theme park World xD co do pracy to zrób jakieś otoczenie bo pusto. Dzięki za wspomnienie tej gry zawsze zawsze łezka się uroni ;D