baza0 Napisano 3 Wrzesień 2009 Napisano 3 Wrzesień 2009 Witam... nie mam pomysłu jak się zabrać za wymodelowanie prowadnicy takiej np. do biurka czy do jakiejś szafki... pomożecie coś ?
blinq Napisano 3 Wrzesień 2009 Napisano 3 Wrzesień 2009 To może wytłumacz dokładnie o co Ci chodzi ;)
baza0 Napisano 3 Wrzesień 2009 Autor Napisano 3 Wrzesień 2009 w każdym biurku masz prowadnice przy blacie na klawiaturę lub przy szufladzie i jak zrobić tą część prowadnicy która jest przymocowana do biurka a nie do blatu na klawiaturę ;] Ta część z kółeczkiem ;]
Bielik93 Napisano 3 Wrzesień 2009 Napisano 3 Wrzesień 2009 blinq dobrze mowi narysuj splainem przekruj a pozniej extrude i w edit poly co nieco dorobic jakies dziury na srobki czy cos ;]
baza0 Napisano 5 Wrzesień 2009 Autor Napisano 5 Wrzesień 2009 zrobiłem jak mówicie a potem boleanem wykańczałem resztę... sory za światło i brak tekstur ale to mi potrzebne było tylko do głównego projektu ;] Poza tym nie mogę jakoś znaleźć nigdzie vray'a do ściągnięcia ;] jak Wam się podoba ?
Rekomendowane odpowiedzi