Napisano 5 Wrzesie艅 200915 l Mam taki problem :/ , chodzi mi o wycinanie w modelu, do tej pory wszytko ok sie wycinalo az do dzis :( 聽 聽 Chodzi mi tu o te wyciencie nizej, jest tylko wyciecie w sciankach, ale ich nie zabudowalo tak jak wyciecie wyzej.... reinstal 3d maxa nie pomog艂 :/ zacz膮lem robic nowy model ale tak samo sie dzieje.... Prosze o pomoc
Napisano 6 Wrzesie艅 200915 l takie zjawisko wyst臋puje w tedy, gdy bry艂a jest pusta. Jak chcesz to naprawi膰, to zedytuj objekt to poly, zaznacz przednie edge tego elementu, przeci膮gnij z wci艣ni臋tym shiftem, i za pomoc膮 narz臋dzia target weld po艂膮cz z tyln膮 cz臋艣ci膮 elementu vertexy. ps. na przysz艂o艣膰 staraj si臋 modelowa膰, a nie u偶ywa膰 booleana :P
Napisano 6 Wrzesie艅 200915 l Thx za pomoc..... w艂a艣nie co艣 zacz膮艂em pr贸bowa膰 bez boolean :d 聽 Ja dopiero sie ucze modelowac w 3d maxie :) . Przerzuci艂em sie z AC3D w kt贸rym modelowa艂em z rok :D , ale ac3d przy 3d maxie to pikus :)
Napisano 6 Wrzesie艅 200915 l a tak na marginesie... to znasz jakis sposob na robienie dzior itp. ? Bo ja proboje vertexami.... ale slabo idzie :/