Napisano 22 Wrzesień 200915 l Barcelona Pavilion - Nie dałem rady na termin bitwy, ale chcę to dalej dłubać. Poza tym zrobię kilka innych ujęć, bo jest w tym budynku kilka fajnych zakamarków. Na razie mam tyle. Edytowane 23 Wrzesień 200915 l przez Mulholland
Napisano 22 Wrzesień 200915 l dywan strasznie wygląda... musi być krótszy (włoski krótsze) i mniejsze objętościowo, wydaje mi się że trochę za małe te krzesełka ale mogę się mylić bo nie widzę referki zwróć uwagę na te proporcję :) Zaczyna się ciekawie czekam na up ;)
Napisano 22 Wrzesień 200915 l Za małe nie są, poprostu utonęły w dywanie. Też planuję dokończenie barcelonki, ale na razie nie chce mi się za nią brać. Poleży trochę i zobaczymy. Powodzonka Diffuse podłogi do wymiany.
Napisano 22 Wrzesień 200915 l do tego jeszcze ta scianka na wprost - rozumiem ze to jakis ~marmuropodobne cos? tak czy siak ta powierzchnia odbija prawie jak lustro, odbiscie powinno byc ciemniejsze i powierzchnia kamienia ktora widac z tej prespektywy powinna byc na bokach dobrze widoczna