alchinus Napisano 22 Wrzesień 2009 Napisano 22 Wrzesień 2009 Witam serdecznie chciał bym wam przedstawić moją ostatnią prace. Przedstawia ona Aztecka budowle zwaną Zespołem Danzatesa, praca jest próbą rekonstrukcji.
noted Napisano 22 Wrzesień 2009 Napisano 22 Wrzesień 2009 Przedstawienie projektu to klucz do sukcesu, na Twoim renderze nic nie widać nie ma co oceniać bo nic nie widać
Gość kakaku Napisano 23 Wrzesień 2009 Napisano 23 Wrzesień 2009 3 render wymiata:D a tak wogóle to bez kolorów, lewitujące budynki (chyba bo niewyrazne to jest) i tak na pierwszy rzut oka to kilka poukładanych i oteksturowanych boxow.
dac77 Napisano 23 Wrzesień 2009 Napisano 23 Wrzesień 2009 20 lat nazad tak wyglądały gry komputerowe "3d".
Czeczen Napisano 24 Wrzesień 2009 Napisano 24 Wrzesień 2009 (edytowane) Drogi Dac 77, 20 lat temu to mój atarek miał 130 KB ramu i wyświetlał wektory, nie mówiąc już o tym żeby je wypełnić, czy załadować tekstury( co oczywiście nie jest niemożliwe, ale wtedy nie każdy o tym myślał). Przepraszam za dygresję, co do świątyni to: bardziej bym uszczegółowił geometrię, ponadto skoro to próba rekonstrukcji, to pasowałoby wrzucić jakieś refery żebyśmy zobaczyli czy ta "próba" jest sensowna. pozdro Edytowane 24 Wrzesień 2009 przez Czeczen
Rekomendowane odpowiedzi