Napisano 22 Wrzesień 200915 l Witam serdecznie chciał bym wam przedstawić moją ostatnią prace. Przedstawia ona Aztecka budowle zwaną Zespołem Danzatesa, praca jest próbą rekonstrukcji.
Napisano 22 Wrzesień 200915 l Przedstawienie projektu to klucz do sukcesu, na Twoim renderze nic nie widać nie ma co oceniać bo nic nie widać
Napisano 23 Wrzesień 200915 l 3 render wymiata:D a tak wogóle to bez kolorów, lewitujące budynki (chyba bo niewyrazne to jest) i tak na pierwszy rzut oka to kilka poukładanych i oteksturowanych boxow.
Napisano 24 Wrzesień 200915 l Drogi Dac 77, 20 lat temu to mój atarek miał 130 KB ramu i wyświetlał wektory, nie mówiąc już o tym żeby je wypełnić, czy załadować tekstury( co oczywiście nie jest niemożliwe, ale wtedy nie każdy o tym myślał). Przepraszam za dygresję, co do świątyni to: bardziej bym uszczegółowił geometrię, ponadto skoro to próba rekonstrukcji, to pasowałoby wrzucić jakieś refery żebyśmy zobaczyli czy ta "próba" jest sensowna. pozdro Edytowane 24 Wrzesień 200915 l przez Czeczen