gonzo71 Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Czy ktos uzywa drukarke format A3 pod system 64 bit? jesli tak to jaka, badz o jakiej slyszal, ze dziala poprawnie? Szukam wszedzie, pytalem juz kiedys na hardwerze ale bez odpowiedzi. Wszelkie informacje mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 23 Wrzesień 2009 Share Napisano 23 Wrzesień 2009 a po co takie karkolomne proby wez sobie zaladuj strone producenta, wybierz model i sprawdz czy maja stery do 64bit wiekszosc HP, Canon, Epson ma stery juz w Viscie.... wiec nawet nie trzeba kombinowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonzo71 Napisano 23 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Pytam jakich drukarek uzywacie na systemach vista poniewaz wiekszosc drukarek w specyfikacjach nie podaje wlasnie vista. Tylko te najdrozsze aktualnie wychodzace maja w specyfikacji viste. A nie chce wydawac duzo kasy. Ponadto nie pisza czy to jest vista 32 czy 64 bit a z tego co wiem sa problemy ze sterami na 64bit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 23 Wrzesień 2009 Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Pytam jakich drukarek uzywacie na systemach vista poniewaz wiekszosc drukarek w specyfikacjach nie podaje wlasnie vista. Tylko te najdrozsze aktualnie wychodzace maja w specyfikacji viste. A nie chce wydawac duzo kasy. Ponadto nie pisza czy to jest vista 32 czy 64 bit a z tego co wiem sa problemy ze sterami na 64bit. np HP DeskJet 5500 wiekszosc (czytaj 90%) drukarek HP ma sterowniki pod Viste 64bit.. a jak nie ma to pojda na sterownika 32bit w trybie emluacji, stery do drukarki nie chodza na ring 0, wiec nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonzo71 Napisano 23 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2009 o dziekuje, zaraz poczytam o tej drukarce, o to mi chodzilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi