Gość Amigo Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 Witam! Jak zrobić głębie tekstu w 3d max'ie 2009? chodzi dokładnie o to że jak mam tekst o szerokości 1cm to chciałbym to zmienić na 3cm. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 glebia tekstu? :D tekst o szerokosci 1cm -> 3cm ty chyba chcesz przeskalowac tekst czy co chcesz wlasciwie zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 modyfikator extrude? nie mam pojecia w ogole Cie nie zrozumialem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 albo modyfikator push z odpowiednią wartością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Amigo Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 konkretnie mi chodzi o zrobienie tekstu przestrzennego w 3d jak go zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz89016 Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 Modyfikator extrude. Pozdrawiam, Mariusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 Amigo napisz czy o to Ci chodzilo bo pozostawiasz nas w niepewności ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Amigo Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 konkretnie chce wiedzieć jak zrobić napis np. http://www.max3d.pl w 3d taki przestrzenny. Chce wiedzieć jak go zrobić od podstaw bo jestem początkujący. Z góry dzięki za pomoc w szczególności za cierpliwość:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 konkretnie chce wiedzieć jak zrobić napis np. www.max3d.pl w 3d taki przestrzenny. Chce wiedzieć jak go zrobić od podstaw bo jestem początkujący. Z góry dzięki za pomoc w szczególności za cierpliwość:) wstaw obiekt SHAPE->TEXT potem nadaj modyfikator EXTRUDE lub BEVEL, zaleznie czy chcesz miec ostre czy zaokraglone krawedzie i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz89016 Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 http://img209.imageshack.us/img209/8171/tutorialex.jpg Winno pomóc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Amigo Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 http://img209.imageshack.us/img209/8171/tutorialex.jpg Winno pomóc ;) Dzięki wielkie nareszcie wyraziłem się jasno ;) naprawdę wielki PLUS dla Ciebie. Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 od początku mówiłem modyfikator extrude? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi