floo Napisano 8 Październik 2009 Napisano 8 Październik 2009 Witam! Stop motion by Donato Sansone called Videogame Pierwszy raz spotkałem się z taka techniką animacji i odsyłam do linka... http://www.itsartmag.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=2815&utm_source=newsletter&utm_medium=cpm&utm_content=video&utm_campaign=newsletter07009 Credits Title: Videogame Production Company: Filmmaster, Milan Director: Donato Sansone Creative, director, producer, DP, editor, illustrator: Donato Sansone Sound: Enrico Ascoli
kamil.ochel Napisano 8 Październik 2009 Napisano 8 Październik 2009 łał. pomysł super chciaż czasami się gubiłem na moment gdzie jest akcja
Kris_R Napisano 8 Październik 2009 Napisano 8 Październik 2009 (edytowane) Świetne! :) Bardzo świeże... z pomysłem. Fabułka na luzie - bardzo ładnie poprowadzona. Wielkie brawa :) Edytowane 8 Październik 2009 przez tweety łortografia maaan
CzAk1 Napisano 8 Październik 2009 Napisano 8 Październik 2009 Ciekawa, artystyczna zabawa... Dobre na zaliczenie jakiegoś przedmiotu na ASP. Ale przyszłości animacji to w tym nie widze :)
Rekomendowane odpowiedzi