White Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 Podobno isnieją shadery generujące sierść. Czy ktoś spotkał coś takiego??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dibo Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 Najlepszy jest chyba Shag Hair/Fur firmy Digimation, ale nie kupuj go odrazu tylko przetestuj demko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano 20 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2004 Dzięki za jedyną odpowiedź, ale: 1)czy shag działa z MR (chyba nie?), 2)miałem na myśli shadery MR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dibo Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 hm, nie wiem chyba powinien skoro na stronie producenta jest wersja pod maxa 6.0 a w nim przeciez juz standardowo jest MR wiec chyba wzieli to pod uwage, wiem ze z Vrayem dziala bo probowalem lecz przy skomplikowanych scenach nie renderuje wloskow (teraz juz nie warto instalowac pluga bo VRay w nowej wersji bedzie mial standardowo dolaczony plugin do generacji wlosow znacznie lepszy od Shaga). Moze znajdziesz jakies szczegoly pod tym linkiem: http://www.digimation.com/software/asp/product.asp?product_id=86&category_id=1 polecam galerie znajdujaca sie na tej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mgent Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 użuj mental ray shader... w extended shaders, do pustego slota displacement dodaj shadera 3D displacement... szczegóły jak to zrobić morzesz znaleść na:link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi