Gość mwka Napisano 9 Październik 2009 Napisano 9 Październik 2009 Witam serdecznie! Napisałam już większy temat http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=62606 Jednak chciałam też na tym subforum zapytać. Czy kupić płytę MA790XT-UD4P, czy wystarczy UD3P. Czy ta tańsza nie popsuje się szybciej? Czy warto dopłacać do tej droższej? A może płyta główna razem z grafiką w środku? Jakie są za i przeciw? Czy do grafiki 2D to dobre rozwiązanie? Bardzo proszę o pomoc i jakieś rzeczowe propozycje. Pozdrawiam Jola
miriam Napisano 10 Październik 2009 Napisano 10 Październik 2009 Płyta to podstawa, każdej jednostki, zatem jeśli dobrze wybierzesz na początku później będzie mniej problemów, jeśli miałbym coś sugerować to biorąc pod uwagę elementy które już zostały kupione /pamięci/ mogę zaproponować takie modele płyt: Asus M4A77TD PRO Asus CROSSHAIR III FORMULA Asus M4A79T Deluxe Karta graficzna nie musi być wypasiona choć dobrze jest jak ma dużo pamięci modele Z 1GB, na pokładzie. Pomyśl o Solidnym chłodzeniu. //pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi