Napisano 11 Październik 200915 l tak zostawiam, moje dysputy nad H44 są tylko pytaniami: QUO VADIS, pomysł banalny ale może i dlatego wdzięczny. Mam nadzieje ,że potraktują go chłopcy rozsądnie. pozwolę sobie jeszcze rysunkowo pogdybać, pozdro Edytowane 12 Październik 200915 l przez Thx
Napisano 12 Październik 200915 l Autor fajna praca, czy mógłbyś wyjaśnić, rozwinąć znaczenie tytułu wątku? ten rysunek i poprzednie są moimi zapytaniami o kondycję projektu Hardkor 44. pomyślałem, że kto pyta nie błądzi. ja pytania przedstawiam za pomocą rysunku. oczywiście taka postawa może i ma wszystkie przywary śmieszności no ale jesteśmy na forum 3d, pozdro jakie mam zapytania teraz: czym ma być hitlerowska technologia? czy maszyna , która zastąpi żywych faszystów będzie bardziej cyniczna czy przemoc nie stanie się brutalniejszym obrazem, a może odwrotnie będzie spektaklem? Tutaj przypadkiem wyszedł mi dość tendencyjny obraz z powstańcem, ale żeby troszkę od niego uciec chłopiec trzyma serce maszyny...żywe. pytam skąd te serce, może dawcami sa więźniowie . Pytam z kim oni walczą ? Może przesadziłem... Edytowane 14 Grudzień 201014 l przez Thx