Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Problemy mam takie. Po pierwsze - czy ta karta powinna w 3dstudio być wolniejsza od FX5700 (podczas gdy wszędzie indziej jest szybsza). Po drugie - czy da się ją przerobić na FireGL. Taktowanie ma jak Pro (380/680 chyba), 256 bitów, nie dało się odblokować potoków. Any help please, bo jestem załamany tą \"szybszą\" kartą.

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 901
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

z 9800se mozesz sobie 9800 pro zrobic po zmianie driverow . hmm na pewno karta jaest szybsza w grach ale co do maxa polecam w open gl jest calkiem niezle

specjalnych driverow pod maxa nie ma

z tego co sie pytlam to chab fire gl nie zrobisz choc trzueba by sprawdzic na pewno sa jakies alternatywne drivery zeby zrobic z niej fire gl

napewno karta bedzie szybsza jesli zrobisz update driverow

softmoded drivers for ati radeon series

sproboj polecam tez uzywaniekarty w maxie pod open gl ( ale juz o tym mowilam )

zawsze mozna zajrzec do google

sama tez czegos poszukam moze cos sie znajdzie choc watpie

ahh polecam ati na 2 monitorach swietnie sie spisuje

niestety tylko w windowsie pod linuxem jest gorzej z driverami (sczegolnie jak sie ma suse dystribution)

coz ati to niezle karty z \"moca\" ale drivery pozostawiaja wiele do zyczenia :(

Napisano
  • Autor

No widzisz... softmodowanie nie poszło - a długo z tym walczyłem (w efekcie mam dokupione radiatory na ram na grafie, zasilacz 400 Wat i zszarpane nerwy). Co do OpenGl - zaraz sprawdzę :), dotychczas zawsze robiłem w directX. No nic, będziem kombinować, może coś się uda. Dzięki za rady - na drugi monitor raczej mnie nie stać, ale to co mam mi wystarcza. Pozdrówki i powodzenia w bitwie :D.