plasti Napisano 18 Październik 2009 Napisano 18 Październik 2009 (edytowane) jakos nie chcialem umieszczac tej pracy w skonczonych, umieszczam ja tutaj, ale nie po to zeby cos poprawiac, ale zeby pokazac dorzucam cos takiego>>>> http://www.youtube.com/watch?v=xAua20kqoPA peace Edytowane 18 Październik 2009 przez plasti
latos Napisano 18 Październik 2009 Napisano 18 Październik 2009 Bardzo fajnie ci wyszło ale tło jest zbyt rozciągnięte.
plasti Napisano 18 Październik 2009 Autor Napisano 18 Październik 2009 thanks mate, tlo to dluga historia
latos Napisano 18 Październik 2009 Napisano 18 Październik 2009 Najlepiej by było gdybyś wymodelował prostą scenkę np.Garaż podziemny lub jakiś dom w tle.
plasti Napisano 18 Październik 2009 Autor Napisano 18 Październik 2009 latos, pytam zupelnie bezinteresownie, masz jakis skonczony samochod?? tj wyrenderowany??
latos Napisano 18 Październik 2009 Napisano 18 Październik 2009 Rendneringu jeszcze nie ruszałem na razie sam modeling.
mkeruj Napisano 18 Październik 2009 Napisano 18 Październik 2009 Tło ssie. To że ktoś nie umie czegoś zrobić nie znaczy, że nie wie co jest źle zrobione. Ja na przykład nie modeluję, ale widzę, że model powyższy jest OK, a render do bani.
plasti Napisano 19 Październik 2009 Autor Napisano 19 Październik 2009 no i widzisz mkeruj, napisalem ze nie o to chodzi, ze z czystej ciekawosci pytam, bo ostatnio mam od latosa duzo postow, mnie zainteresowal, a pamietam ze niezle mu idzie modelowanie i pytalem w sumie z ciekawosci czy nie przeoczylem jego pracy gdzies w skonczonych. TYLE
Rekomendowane odpowiedzi