Napisano 18 Październik 200915 l jakos nie chcialem umieszczac tej pracy w skonczonych, umieszczam ja tutaj, ale nie po to zeby cos poprawiac, ale zeby pokazac dorzucam cos takiego>>>> http://www.youtube.com/watch?v=xAua20kqoPA peace Edytowane 18 Październik 200915 l przez plasti
Napisano 18 Październik 200915 l Najlepiej by było gdybyś wymodelował prostą scenkę np.Garaż podziemny lub jakiś dom w tle.
Napisano 18 Październik 200915 l Autor latos, pytam zupelnie bezinteresownie, masz jakis skonczony samochod?? tj wyrenderowany??
Napisano 18 Październik 200915 l Tło ssie. To że ktoś nie umie czegoś zrobić nie znaczy, że nie wie co jest źle zrobione. Ja na przykład nie modeluję, ale widzę, że model powyższy jest OK, a render do bani.
Napisano 19 Październik 200915 l Autor no i widzisz mkeruj, napisalem ze nie o to chodzi, ze z czystej ciekawosci pytam, bo ostatnio mam od latosa duzo postow, mnie zainteresowal, a pamietam ze niezle mu idzie modelowanie i pytalem w sumie z ciekawosci czy nie przeoczylem jego pracy gdzies w skonczonych. TYLE