rafffaelll Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 (edytowane) witam, tym razem coś śmiesznego , photoshop ...jakies 4 godzinki..zainspirowane jedną z grafik na deviantart, mam nadzieje ze się Wam spodoba i poprawi humor w ta "słoneczną" pogodę.. ;) Edytowane 22 Październik 2009 przez rafffaelll nowy upload Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 świetny obrazek :) Mi się bardzo podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad11 Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 Rewelacja, świetnie pokazałeś emocje - mimika na 5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 Jakoś nie mam zaufania do klikania w bliżej nieokreślone linki, w dodatku kończące się na .html a nie np. na .jpg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 haha mina robala wymiata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi