Napisano 13 Kwiecień 200420 l Siemka, jestem bardzo początkujący ale postanowiłem coś zrobić na bitwę. Niebęde rozpisywał się co do konceptu ponieważ wątpie żeby to miało sens. Powiem tyle że praca wynikła z moich odczuć, przemyśleń oraz sytuacji życiowej. Zacząłem robić halabarde. Jest ona jeszcze nieskończona także niepiszcie że jeszcze dużo pracy przedemną bo ja to wiem :) Halabarda jest jeszcze nieoteksturowana także z tej perspektywy może wydać się nienaostrzona jednak w rzeczywistości tak niejest. Model robiłem w Blenderze także wymaga dopracowania.
Napisano 26 Kwiecień 200420 l Autor Witam, długo mnie niebyło dłetego wreszcie wziąłem się za robote. Postanowiłem zmienić broń na miecz. Oto oryginał mieczu na którym się wzorowałem:
Napisano 26 Kwiecień 200420 l Autor Teraz model który ma przypominać oryginalny miecz :) Oczywiście model jeszcze nieoteksturowany. Niezważałem także w tych renderach na oświetlenie. Oto Render NR 1:
Napisano 26 Kwiecień 200420 l wedlug mnie najpierw cos zrob a potem dopiero rozwodz sie nad oswietleniem bo jak mozesz cos ustalac jak sceny jeszcze nie ma tylko jeden rekwizyt:/
Napisano 26 Kwiecień 200420 l jak dla mnie moglbys sie pokusic o wymodelowanie tych \"grawerowan\"... bylby kul nawet sam miecz :P
Napisano 26 Kwiecień 200420 l Autor napisał darkelf jak dla mnie moglbys sie pokusic o wymodelowanie tych \"grawerowan\"... bylby kul nawet sam miecz :P Niejest to wersja końcowa także może się pokuszę :) o ile będe umiał :P napisał silver_plwedlug mnie najpierw cos zrob a potem dopiero rozwodz sie nad oswietleniem bo jak mozesz cos ustalac jak sceny jeszcze nie ma tylko jeden rekwizyt:/ W regulaminie pisało żeby pokazywać szczegóły tworzenia każdej rzeczy no więc tak robie. Oczywiście mogę zrobić odrazu całą i dać tu przed końcem bitwy.