Gość tetrus Napisano 21 Październik 2009 Napisano 21 Październik 2009 Witam Czy ten moel laptopa bedzie nadawal sie do modelowania, renderowania i pracy w CS4? http://www.x-kom.pl/index.php?show_prod=47587 Troche martwi mnie brak mozliwosci dolozenia ramu i rozdzielczosc. Chcialbym jednak poznac wasze opinie.
Forseti Napisano 1 Listopad 2009 Napisano 1 Listopad 2009 Jeżeli koniecznie laptop, to proponuję przejrzenie oferty Dell serii Precision. Przede wszystkim 3 letnia gwarancja i większa możliwość rozbudowy. Radzę też wybór matowej matrycy 17'' i o większej rozdzielczości.
adam_m Napisano 1 Listopad 2009 Napisano 1 Listopad 2009 Jeżeli koniecznie laptop, to proponuję przejrzenie oferty Dell serii Precision. Przede wszystkim 3 letnia gwarancja i większa możliwość rozbudowy. Radzę też wybór matowej matrycy 17'' i o większej rozdzielczości. Popieram, pracuję na Precisionie stacjonarnym i jest rewelacyjny, ewentualnie Lenovo. Pozdrawiam.
Gość tetrus Napisano 1 Listopad 2009 Napisano 1 Listopad 2009 To juz jest ponad moj budzet. W pozniejszym czasie chce dokupic monitor. Dlatego pytalem czy reszta parametrow sie nada?
olaf Napisano 1 Listopad 2009 Napisano 1 Listopad 2009 hej. ja sam mam lenovo ideapad. 13cali, bo zalezy mi na mobilności (3500pln brutto). ma 2 karty graficzne i kupiłem go z 4b ramu. Jest spoko jak na tą cenę - wiele innych się chowało. mi trzyma 4-5h ale standardowo 3h bedzie Ci wytrzymywał. Ja czekam, bo 15 listopada bedzie do kupienia monitor acera 24" i dopne go do lapka.
Rekomendowane odpowiedzi