Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

EKHM... sory że umieszczam taki syf... to chyba nie rysunek ale obraz :) jeden z moich pierwszych na płótnie akrylą... ładne? bo troche mi nie wyszło, i wogule... czekam na komętarze i uwagi... a i ten pomysł chcę w przyszłosci wykorzystać w animacji :) a wzorowałem się na okładce z płyty YES - THE LADDER, a i skaner troche popsuł kolorki :P a i to dość mały format, więc nie ma dużych detalów... brak małego pędzelka :)

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 4,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie wiedziałam, ze masz talent plastyczny :PP czy jak to sie tam mowi heheh.. nie obraz sie ale mam to na tapecie :D:D:D Moja siorka jak to zobaczyla to powiedziala \"ale sliczne!! skad to masz?\"

Napisano

Jest ok ale jak juź dajesz i mówisz z czego moze dał bys cos do porównania wiem że to nie jest konieczne ale nie obraź sie :)

http://yes.iq.pl/dziela/dyskografia/a_ladder.php

ale całkiem łądnie to wyszło przyznaje :)

btw chyba najleprzy kawałęm z tej płyty nr 1 Homeworld (The Ladder) :D

Anderson ma niesamowity ten vokal

podobno jest w grze jest ten kawałek ale niewiem w którym momencie moze w credits ale to juz inna bajka ;)

Napisano
  • Autor

Ehe dokładnie w credits. Własnie jak usłyszałem credits to się tym zaciekawiłem... Wogule polecam tą gre, homeworld, jest piękna, cudowny klimat, i bawi dluugo... mie nadal :P

Jeju, ale Anderson to teraz śmiesznie wygląda jek śpiewa :) Ale głos ma spoko... Wogule polecam zespół i tą płyte (tylko trzeba się wczuć) :), ale starsze też są spoko... szczegulnie taka jedna ale to sciagąłem z kąś i tytuły albumu nie było :(

Napisano
Originally posted by SCORPI

brak małego pędzelka :)

ty sie czlowieku ciesh tylko niezbyt jawnie bo powpedzash ludzi w kompleksy

Napisano

a ja zkrytykuje bo mogles lepiej-ogolnie fajne a le nie dopracowane szczegoly i nie chodzi o wielkosc pedzelka ktory ma dwa konce i mozna umazac w farbie drewniany czubek i pododawac detali a dwa to brak planow co robi prace dosyc plaska a krytykuje bo Cie wszyscy chwala ciagle[piwo]

Napisano
  • Autor

nio ale ja to zrobiłem dawno dawno temu tzn kilka miesięcy temu :P i tak do niechcenia.... a i lepiej nei komętować tego nei wcodźcie tutaj! jak ktoś jeszcze soć napisze to usune ten temat!

Napisano

[piwo]SCORPI - nie wszystko musisz robic High-End-pokazuj tez swoje slabsze strony jak ta np i nie groz , ze skasujesz jak ktos cos dopisze hehe[piwo]

Napisano
Originally posted by Tomek Kosiorek

i nie chodzi o wielkosc pedzelka ktory ma dwa konce

RESTEKPA man