Napisano 26 Październik 200915 l Witam mam pytanko gdyz do dzis max chodzil mi bez problemu az tu nagle przy stworzeniu 2 boxow jeden po czesci znika z siatka tak jak na rysunku ponizej;/ (tak smao przy tworzeniu innych rzeczy) Co moze byc tego przyczyna i jak to naprawic gdy wczesniej chodzil bez problemow Pozdrawiam Edytowane 26 Październik 200915 l przez yasamaru
Napisano 26 Październik 200915 l Nie wygląda to na cliping. A więc zmień sterownik wyświetlania. DirectX generalnie lepiej w maxie działa niż OGL.
Napisano 26 Październik 200915 l Autor tzn?? bo dotychczas miale mtak jak mam teraz i wszystko dzialalo bez problemu:(
Napisano 26 Październik 200915 l Autor tak ponownie i to nie raz uruchamialem i ponownie instalowalem:( nie wime w czym tkwi problem:/
Napisano 27 Październik 200915 l Autor zmienilem ster wyswietlania na OGL i wszystko dziala normalnie sprubowalem spowrotem na Direxa i znow zaczela znikac wiec dla mnie lepiej zostac przy OGL;] Dzieki za pomoc;] Pozdro
Napisano 27 Październik 200915 l To znaczy że masz sterowniki DirectX które dają taki efekt. Czasem nieco starsze są lepsze.
Napisano 18 Listopad 200915 l Autor Ualo sie zrobic by dzielalo w trybie Direct X 9:D Jeden szybki format odpowiednie sterowniki do graficnej i smija:D (projekty ktore muliły kompa teraz ida jak swieze:D) Dzieki i Pozdro;] ps.dokupilem 1GB ramu;])