Gość sos121 Napisano 30 Październik 2009 Napisano 30 Październik 2009 Chce zrobić coś takiego że w adobe after effects wkleje animacje z 3ds maxa. Naprzykład kręce ulice i dodaje animacje jak się budynek rozwala. Tak żeby animacja była w formacie mov.
Quadysz Napisano 30 Październik 2009 Napisano 30 Październik 2009 Dajesz w afterze import a potem na tym co chcesz rozwalic - break :D lub bardziej spektakularna opcja - destroy!! potem wciskasz CTRL + M wybierasz z opcji mova i dajesz render. Voila! greets ps. nie wiem czy nie najlepszy do tego bylby jednak DEMOLISH! :P
mt Napisano 30 Październik 2009 Napisano 30 Październik 2009 jak chcesz zrobic, to zrob. grunt to odpowiednio postawione pytanie 'o_O
delf77 Napisano 30 Październik 2009 Napisano 30 Październik 2009 mt :) ... sie chlopak chwali ze chce zrobic ;)
Quadysz Napisano 30 Październik 2009 Napisano 30 Październik 2009 pierwszy post na forum i juz sie chwali ;)
Gość sos121 Napisano 30 Październik 2009 Napisano 30 Październik 2009 Dajesz w afterze import a potem na tym co chcesz rozwalic - break :D lub bardziej spektakularna opcja - destroy!! potem wciskasz CTRL + M wybierasz z opcji mova i dajesz render. Voila! greets ps. nie wiem czy nie najlepszy do tego bylby jednak DEMOLISH! :P dzięki wielkie, wymiatasz!!
Quadysz Napisano 30 Październik 2009 Napisano 30 Październik 2009 dzięki wielkie, wymiatasz!! nie ma sprawy ;) a że wymiatam to wiem, mama mi to od dawna powtarzała :P VS_ znam tego goscia, niezły był, ale on w tych tutakch używał pluginu yupikayey, tego nie było w standardowym afterze :))
Rekomendowane odpowiedzi