Napisano 30 Październik 200915 l Chce zrobić coś takiego że w adobe after effects wkleje animacje z 3ds maxa. Naprzykład kręce ulice i dodaje animacje jak się budynek rozwala. Tak żeby animacja była w formacie mov.
Napisano 30 Październik 200915 l Dajesz w afterze import a potem na tym co chcesz rozwalic - break :D lub bardziej spektakularna opcja - destroy!! potem wciskasz CTRL + M wybierasz z opcji mova i dajesz render. Voila! greets ps. nie wiem czy nie najlepszy do tego bylby jednak DEMOLISH! :P
Napisano 30 Październik 200915 l jak chcesz zrobic, to zrob. grunt to odpowiednio postawione pytanie 'o_O
Napisano 30 Październik 200915 l Dajesz w afterze import a potem na tym co chcesz rozwalic - break :D lub bardziej spektakularna opcja - destroy!! potem wciskasz CTRL + M wybierasz z opcji mova i dajesz render. Voila! greets ps. nie wiem czy nie najlepszy do tego bylby jednak DEMOLISH! :P dzięki wielkie, wymiatasz!!
Napisano 30 Październik 200915 l dzięki wielkie, wymiatasz!! nie ma sprawy ;) a że wymiatam to wiem, mama mi to od dawna powtarzała :P VS_ znam tego goscia, niezły był, ale on w tych tutakch używał pluginu yupikayey, tego nie było w standardowym afterze :))