Wizzardius Napisano 31 Październik 2009 Napisano 31 Październik 2009 Witam. Jestem nowy więc prosze sie nie śmiać. Może i już był taki temat na forum, lecz ja go nie znalazłem...:( Z góry przepraszam jeżeli sie powtarza. Otóz pytanie brzmi, które swiatła poustawiac i jak je poustawiać i z jakimi parametrami, żeby render wygladał jako tako...? Zrobilem znak żeński i męski z tutoriala, na końcu tutoriala był pokazany końcowy efekt... Otóz mi to wszsytko wyszło troche inaczej.... w tutorialu pisze żeby ustaiwć skylight tu i tu, nadać mu konkretne parametry, zrobiłem tak jak autor kazał, a i tak mi wyszło inaczej, Tak bez cieni i wogule... ;/ Mógłby ktoś mi zrobić minii lekcje? Wszsytko robione w silniku renderujacym tym co jest odrazu w 3ds maxie czyli boda MentalRay
hcpiter Napisano 31 Październik 2009 Napisano 31 Październik 2009 Daj plane pod te znaczki i bedzie mial cien gdzie padac. 1
Wizzardius Napisano 31 Październik 2009 Autor Napisano 31 Październik 2009 Kurde ale ze mnie czubek ;/ ;p nie pomyslałem. Dzieki Ci bardzo ;) @ up :D serduszko for you xD
Rekomendowane odpowiedzi