Napisano 31 Październik 200915 l Zapraszam na moją nowo otwartą stronę z fotografiami. Fotografia jest jednym z moich hobby, stosunkowo nie długo bo ok. 2-3 lata. Komentarze mile widziane. Adres: http://www.loopik.com
Napisano 1 Listopad 200915 l Ja osobiście nie przepadam za takim typem fotografii, ale z tego co widzę, masz problem ze zrobieniem streetu- głównie plecy pstrykasz, boisz się podejść do człowieka. Jeżeli chodzi o foty w dziale ludzie, to zdecydowanie za dużo cukierkowych zdjęć dzieciaków z tej samej serii.
Napisano 1 Listopad 200915 l Autor Ja osobiście nie przepadam za takim typem fotografii, ale z tego co widzę, masz problem ze zrobieniem streetu- głównie plecy pstrykasz, boisz się podejść do człowieka. Jeżeli chodzi o foty w dziale ludzie, to zdecydowanie za dużo cukierkowych zdjęć dzieciaków z tej samej serii. Jeżeli mówisz o tych zdjęciach na molo , to nie jest street, było ustawiane, tak miało być z założenia. A dziecko, no cóż, zdjęcia miały być słodkie, to zdjęcia dla rodziców.