Mulholland Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 (edytowane) Hej. Mam problem, nacisnąłem prawdopodobnie jakiś skrót klawiszowy i zniknął mi Command Panel. Klikam prawym na belkę na górze, włączam i wyłączam i nic. W customize robię revert i też nic nie daje. Czy ktoś wie jak przywrócić panel? Będę wdzięczny za pomoc. edit: dziwne jest to, że miałem włączone kilka kopii maksa jednocześnie, i zniknęło we wszystkich. Edytowane 6 Listopad 2009 przez Mulholland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 A to nie działa: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=21887 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulholland Napisano 7 Listopad 2009 Autor Share Napisano 7 Listopad 2009 Dzięki mkeruj za podpowiedź, ale nic to nie dało. W końcu załadowałem wszystkie UI, keyboard shorcuts itp od nowa i panel się pojawił. Ale co to było, nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi