blax1 Napisano 10 Listopad 2009 Napisano 10 Listopad 2009 witam mam dwie kamery skierowane na obiekt jedna z prawej druga od gory obiekt sie porusza kamery rownierz...chce wyrenderowac ta animacje chodzi mi o to by przelaczyc widok z jednej kamey na druga np. w 40 ramce i to wyrenderowac ... jak mam przelaczyc widok kamery renderowanej sceny na druga kamere? pozdrawiam
PICsell Napisano 10 Listopad 2009 Napisano 10 Listopad 2009 Wyrenderuj klatki 0-40 z kamery 1 i od 41 z kamery 2 :D
blax1 Napisano 10 Listopad 2009 Autor Napisano 10 Listopad 2009 no tak to wiem a pozniej je polaczyc ...ale chodzi mi oto aby sie zmienial sie widok i to wszystko wyrenderowac z tego wzgledu ze renderuje je do pliku avi poniewaz jest to tylko pogladowa scenna 320x240 tak na szybko zeby sprawdzic swiatla itp .. niechce renderowac do plikow bmp a pozniej je scalac (w sumie chce ale to pozniej narazie pogladaowa animacja) mam nadzieje ze nie poplatalem i juz wiadomo o co mi co mi chodzi
blax1 Napisano 10 Listopad 2009 Autor Napisano 10 Listopad 2009 To wyrenderuj to z 1 kamery animujac ja. w jakim sensie ?...da sie wylaczyc kamere zmienic jej pozycje a pozniej wlaczyc ja ? bo nie rozumiem
mirach Napisano 10 Listopad 2009 Napisano 10 Listopad 2009 errr... jesli ja dobrze rozumiem, to wystarczy zebys ustawil kamere w pozycji A od 0-40, potem w klatce 41 przerzucasz ją w pozycje B. I tyle w zasadzie.
blax1 Napisano 10 Listopad 2009 Autor Napisano 10 Listopad 2009 errr... jesli ja dobrze rozumiem, to wystarczy zebys ustawil kamere w pozycji A od 0-40, potem w klatce 41 przerzucasz ją w pozycje B. I tyle w zasadzie. nie ..przy takiej opcji jest widoczy przeskok kamery ... najbardziej zalezy mi na ty zeby zmienic widok z jednej kamery na druga ... nie wiem moze ktos zna jakies ustawienia renderingu czy jakas inna opcje nie krecac wszystkiego jedna kamera....
blax1 Napisano 10 Listopad 2009 Autor Napisano 10 Listopad 2009 dobra juz mam ....jezeli ktos rowniez chcialby wiedziec..... to Rendering -> Video Post.. dzieki wszystkim za burze mozgow... pozdrawiam
m-peter Napisano 10 Listopad 2009 Napisano 10 Listopad 2009 nie ..przy takiej opcji jest widoczy przeskok kamery ... Nieprawda :] wystarczy dobrze ustawic, no ale jak poradziles sobie inaczej to tez dobrze
Rekomendowane odpowiedzi