Napisano 10 Listopad 200915 l witam mam dwie kamery skierowane na obiekt jedna z prawej druga od gory obiekt sie porusza kamery rownierz...chce wyrenderowac ta animacje chodzi mi o to by przelaczyc widok z jednej kamey na druga np. w 40 ramce i to wyrenderowac ... jak mam przelaczyc widok kamery renderowanej sceny na druga kamere? pozdrawiam
Napisano 10 Listopad 200915 l Autor no tak to wiem a pozniej je polaczyc ...ale chodzi mi oto aby sie zmienial sie widok i to wszystko wyrenderowac z tego wzgledu ze renderuje je do pliku avi poniewaz jest to tylko pogladowa scenna 320x240 tak na szybko zeby sprawdzic swiatla itp .. niechce renderowac do plikow bmp a pozniej je scalac (w sumie chce ale to pozniej narazie pogladaowa animacja) mam nadzieje ze nie poplatalem i juz wiadomo o co mi co mi chodzi
Napisano 10 Listopad 200915 l Autor To wyrenderuj to z 1 kamery animujac ja. w jakim sensie ?...da sie wylaczyc kamere zmienic jej pozycje a pozniej wlaczyc ja ? bo nie rozumiem
Napisano 10 Listopad 200915 l errr... jesli ja dobrze rozumiem, to wystarczy zebys ustawil kamere w pozycji A od 0-40, potem w klatce 41 przerzucasz ją w pozycje B. I tyle w zasadzie.
Napisano 10 Listopad 200915 l Autor errr... jesli ja dobrze rozumiem, to wystarczy zebys ustawil kamere w pozycji A od 0-40, potem w klatce 41 przerzucasz ją w pozycje B. I tyle w zasadzie. nie ..przy takiej opcji jest widoczy przeskok kamery ... najbardziej zalezy mi na ty zeby zmienic widok z jednej kamery na druga ... nie wiem moze ktos zna jakies ustawienia renderingu czy jakas inna opcje nie krecac wszystkiego jedna kamera....
Napisano 10 Listopad 200915 l Autor dobra juz mam ....jezeli ktos rowniez chcialby wiedziec..... to Rendering -> Video Post.. dzieki wszystkim za burze mozgow... pozdrawiam
Napisano 10 Listopad 200915 l nie ..przy takiej opcji jest widoczy przeskok kamery ... Nieprawda :] wystarczy dobrze ustawic, no ale jak poradziles sobie inaczej to tez dobrze