michal84 Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 Max 2010... Chcę zapisać poszczególne elementy sceny oddzielnie a więc zaznaczam obiekt > export > export selected > wybieram format (.DAE). Otwieram a tu cała scena. Co zrobić? Używam OpenCollada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 serwus :) to zapewne troszke naokoło , ale napewno zadziała : to swoje selected to nie eksportuj, ale zrob save selected. to jest zapis do pliku maxowego- ale tylko wyselekcjonowanych elementow. Wtedy otwierasz ten nowy plik i eksportujesz do tego swojego .DAE :) zadziała :) ! pozdrawiam i zycze powodzenia :) http://kannu3d.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal84 Napisano 10 Listopad 2009 Autor Share Napisano 10 Listopad 2009 Też tak myślałem ale jest 3x więcej roboty a mam prawie 100 obiektów do przeniesienia. No cóż... Dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal84 Napisano 10 Listopad 2009 Autor Share Napisano 10 Listopad 2009 Nie. Potrzebny mi jest wyłącznie ten format Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi