Pavulon 13 Napisano 11 Listopad 2009 Napisano 11 Listopad 2009 Witam. Postanowaiłem pokazać niektóre z wnętrz nad którymi pracowałem ostatnio. 3dsmax + vray + ps Pozdrawiam Pozdr.
plasti Napisano 11 Listopad 2009 Napisano 11 Listopad 2009 przykro mi to mowic ale słabo, 3 od gory pokazuje to najbardziej, modeling moze i w porzadku ale materialy i rendering niestety.... najlepiej z tego wszystkiego wyszedl 2 od gory....
Użytkownik Napisano 11 Listopad 2009 Napisano 11 Listopad 2009 Wszystkie kiepskie. Sama darmówka kiepsko oświetlona. Jeśli nie masz ochoty skończyć z sobą patrząc na to co zrobiłeś to skończ z wizualizacjami !
adam_m Napisano 11 Listopad 2009 Napisano 11 Listopad 2009 (edytowane) Wszystkie kiepskie. Sama darmówka kiepsko oświetlona. Jeśli nie masz ochoty skończyć z sobą patrząc na to co zrobiłeś to skończ z wizualizacjami ! Mam nadzieję, że nie masz zamiaru zrealizować pierwszej części ostatniego zdania... Faktycznie dobrze nie jest ale też (np. na tle ostatnich prac Noe'go) nie jest tragicznie. Przenieś wątek do WIP'a i posłuchaj rad doświadczonych userów max'a i vray'a. Proponuję zacząć jednak od modelingu (kształt, proporcje) no i skończyć, jak to już było powiedziane na oświetleniu i co najbardziej razi, słabych, powtarzających się teksturach. Nie załamuj się i do pracy, a będzie dobrze. Pozdrawiam. Edytowane 11 Listopad 2009 przez adam_m
plasti Napisano 11 Listopad 2009 Napisano 11 Listopad 2009 poprawka 4 wypas!! nawet(w porownaniu do reszty), wczesniej mi sie niewyswietlila...
Rekomendowane odpowiedzi