Napisano 12 Listopad 200915 l No i w końcu zakładam swoją teczkę :D Chce w końcu zmobilizować się do pracy, mam nieco wolnego czasu i mam nadzieje że pomoże mi to zyskać na systematyczności. Narazie wrzucam pare w digitalu, mam też troche w ołówku oczywiście ale skaner to złośliwe urządzenie... Większość to speedy na tygodniowy speedpaint. No więc jadziem: Jak widać wiele z nich jest nie dokończone to głównie z braku umiejętności dlatego też proszę o cenne porady... Edytowane 27 Sierpień 201212 l przez -hpx-
Napisano 12 Listopad 200915 l Hmm, poradzić to ja Ci nie mogę, bo sam niedużo umiem, ale polecam prace Mathias'a Verhasselt'a, z których możesz czerpać inspiracje i przy okazji się czegoś nauczyć i które znajdziesz tutaj. :)
Napisano 27 Sierpień 201212 l Autor Teczka stara jak świat, to wrzucam nowsze prace w końcu: Ostro pracuje nad kolejną pracą, ale niestety, photoshop padł, akurat jak nie chciało mi się zapisywać ;/ Edytowane 27 Sierpień 201212 l przez -hpx-
Napisano 27 Sierpień 201212 l Szkic domku/działki - całkiem obiecujący. Tam najbardziej czuć przestrzeń, planowość, spośród ostatnich prac. Na pustyni te plany są nierozpoznawalne, bo kolor wszędzie jest m/w tak samo nasycony. A jak fotosklep padł, to może spróbuj Artweaver' a ? Lekki, darmowy, stworzony do malowania. Pozdro!
Napisano 27 Sierpień 201212 l Autor Hmm ten Artweaver wygląda całkiem obiecująco, podobny interfejs jak w fotosklepie, wypróbuję w wolnej chwili, dzięki selfu