Napisano 16 Listopad 200915 l Nie wiedziałem gdzie to dodać. To miejsce wydawało mi się najlepsze. Myślę, że raczej gdzieś się owy link pewnie przewinął, ale warto go tu umieścić. http://area.autodesk.com/louis_tutorials/cat_overview_part_2_animating_with_cat#step1 Myślę, że pan Marcoux jest znany wielu użytkownikom, ale nie w to się zagłębiać trzeba. Pod linkiem znajduje się masa świetnych video-tuoriali odnośnie animowania w pluginie CAT - warto wspomnieć, że znalezienie ( pomijamy CAT-wikia ) jakiegokolwiek porządnego tutoriala traktującego o CAT'cie graniczy z cudem, to owa seria filmików jest bezcenna ;)
Napisano 16 Listopad 200915 l area jest obowiązkowa i warto o tym przypominać... Ps. czas Cat-a jest policzony isą tacy którzy wiedzą o czym mówię... pozdrawiam!
Napisano 16 Listopad 200915 l Autor Ps. czas Cat-a jest policzony isą tacy którzy wiedzą o czym mówię... A wtajemniczysz niewtajemniczonych? ; ]
Napisano 17 Listopad 200915 l area jest obowiązkowa i warto o tym przypominać... Ps. czas Cat-a jest policzony isą tacy którzy wiedzą o czym mówię... pozdrawiam! a świstak siedzi i zawija je w te sreberka, bipeda przestali rozwijać już dawno, a jednak jest powszechnie i skutecznie używany przy wielu produkcjach, co przy wszystkich swoich widocznych wadach oznacza, że są pewne plusy, więc w najgorszym przypadku będzie jak z bipedem, w co nie wierzę :) nie będą rozwijać nowego standardu animacji postaci dla max'a bo i po co, cat ma potencjał i moim zdaniem będą go rozwijać