bandit Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Witam serdecznie. Poruszam temat, ktory niejednokrotnie pojawial sie zapewne na tym forum, lecz mi bardzo zalezy na swierzych informacjach, bo sprzet tak szybko sie zmienia i udoskonala, ze czlowiek ktory w tym nie siedzi ciagle po prostu nie nadaza. Mi zalezy na grafice 2d. Jestem grafikiem w agencji reklamowej, wiec potrzebuje konkretnego sprzetu, na skrzynie chcialbym przeznaczyc okolo 4000 zł. Co sugerujecie ?
plasti Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 wejdz na jakas strone internetowa z czesciami, cenami bierz najlepszy procek i duzo ramu, dopasuj reszte podzespolow i karte ze sredniej polki od gf 9500 lub radka hd 4670 w zwyz starczy, dysk jaki uwazasz i dobry zasilacz....
Marcin_ps Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 e tam podstawa to raid im szybszy tym lepiej i ram, procek c2d styknie nad grafika sie nie zastanawiaj taka za 150zl - 200zl max ( najlepiej pasywnie chlodzona bedziesz mogl pracowac w mniejszym halasie )
Recommended Posts