bandit Napisano 17 Listopad 2009 Napisano 17 Listopad 2009 Witam serdecznie. Poruszam temat, ktory niejednokrotnie pojawial sie zapewne na tym forum, lecz mi bardzo zalezy na swierzych informacjach, bo sprzet tak szybko sie zmienia i udoskonala, ze czlowiek ktory w tym nie siedzi ciagle po prostu nie nadaza. Mi zalezy na grafice 2d. Jestem grafikiem w agencji reklamowej, wiec potrzebuje konkretnego sprzetu, na skrzynie chcialbym przeznaczyc okolo 4000 zł. Co sugerujecie ?
plasti Napisano 19 Listopad 2009 Napisano 19 Listopad 2009 wejdz na jakas strone internetowa z czesciami, cenami bierz najlepszy procek i duzo ramu, dopasuj reszte podzespolow i karte ze sredniej polki od gf 9500 lub radka hd 4670 w zwyz starczy, dysk jaki uwazasz i dobry zasilacz....
Marcin_ps Napisano 21 Listopad 2009 Napisano 21 Listopad 2009 e tam podstawa to raid im szybszy tym lepiej i ram, procek c2d styknie nad grafika sie nie zastanawiaj taka za 150zl - 200zl max ( najlepiej pasywnie chlodzona bedziesz mogl pracowac w mniejszym halasie )
Rekomendowane odpowiedzi