anusia86 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Witam wszystkich tworze miasto zakazanych balonow i robotow. Jest krotka historia o miosci i policjanci. Chcialam zapytacz czy Wam sie podoba bedzie wiecej detali i odrazu przepraszam za brakujace oko. Jest to moja pierwsza praca w Maya. I mam pytanie w jakiej kolorystyce widzicie miasto? Myslalam o roznych odcieniach zieleni i generlanie zrobeinie miasta ciemnego z oswietleniem na postacie.
KoMic Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Pierwsze bardzo silne skojazenie MACHINARIUM: ] moze byc ciekawie powodzenia
zolwik Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 ... moze szaro i ponuro, nie ma balonów, nie ma koloru :) Kto ma balon robi sie kolorowo, swiat zaczyna nabierac barw, a policja to zwalcza. Jak bedzie za kolorowo to moze scena stracic ciekawosc, nie bedzie wiadomo na co zwrocic uwage, ale to tylko moja sugestia;) powodzenia, ciekawy pomysl:)
_Orion_ Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Pomysł ciekawy z wykonaniem gorzej, ale trzymam kcuki.
Sunedge Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 alo fajna koncepcja, clay wyglada niezle - to zielone juz troche slabiej ;) detalu chyba starczy, jesli juz sa takie same modele postaci, moze zmien ich postawy? 4 takie same babcie w kapelusikach, w tej samej pozie - chyba za duzo, podobnie policjanci - ta sama poza :) zolwik dobrze gada, chyba warto Go posluchac gl
Recommended Posts