Gość Giewonciak Napisano 19 Listopad 2009 Share Napisano 19 Listopad 2009 Jest to mój pierwszy post więc na wstępie: Witam! :) A teraz do rzeczy. Nie mam pojęcia, gdzie to dać, więc daję tu. Czy jest opcja zwiększenia ilości materiałów w 3ds'ie? Bo 24 mi nie starczają :/ Znalazłem opcję "reset materials", która daje mi nowe, ale potrzebuję też móc edytować stare :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 19 Listopad 2009 Share Napisano 19 Listopad 2009 funkcja szukaj, pomyśl do czego ona służy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silverfox Napisano 19 Listopad 2009 Share Napisano 19 Listopad 2009 jest kilka sposobów, które z pewnością znajdziesz używając google, F1 i funkcji szukaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Giewonciak Napisano 19 Listopad 2009 Share Napisano 19 Listopad 2009 No szukałem na ile umiałem, ale nic nie znalazłem :/ Dlatego liczę na pomoc tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 19 Listopad 2009 Share Napisano 19 Listopad 2009 no to mało jeszcze umisz: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=5278 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silverfox Napisano 19 Listopad 2009 Share Napisano 19 Listopad 2009 http://www.google.pl/search?client=opera&rls=en&q=more+materials+3ds+max&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Giewonciak Napisano 20 Listopad 2009 Share Napisano 20 Listopad 2009 Obojgu dziękuję. Nie widzę opcji "pomógł", więc dziękuję słownie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 20 Listopad 2009 Share Napisano 20 Listopad 2009 Jak ktoś pomógł, to kliknij serduszko pod awatarem - tego też nie mogłeś znaleźć? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Giewonciak Napisano 21 Listopad 2009 Share Napisano 21 Listopad 2009 No na innych forach wygląda to całkiem inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi