yasamaru Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Witam po dlugim zastanowieniu postanowilem zalozyc wlasna teczke ale mialem problem z wybraniem prac wiec wybralem te starsze i te z tego roku;] Rysuje na kartkach olowkiem/cienkopisem a jesli na kopie to uzywam Flash i PS (ps.postacie z duuuzymi dlonmi to specjalnie;] ps.2 zubr rysowanny dzis ok10 min ps.3 bardziej trzymam sie stylu cartoons/manga) Mam nadzieje ze dostane kilka cennych rad i troche krytyki;p Pozdrawiam
Guest Wish69 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Witam, no to będę pierwszy :D W sumie nie wiem co pisać i co radzić, sam cały czas liczę na rady innych. Powiem tak, spróbuj odejść od tego mangowego stylu, spróbuj naszkicować coś z natury. Ta pracka z gościem o włosach podniesionych do góry. Tam za dużo się dzieję, naciepałeś mnogo efektów, które tylko rozpraszają oko, zamiast skupić je na konkretnym miejscu (przejrzyj mój wątek, niedawno to samo było mówione o moich pracach). Nom, na razie tyle :D
yasamaru Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Dzieki za rade ;] Jeszcze dzis cos poskubie na kartkach;] (i taki ostatni szkic na A4)
Recommended Posts