Bedyk Napisano 25 Listopad 2009 Napisano 25 Listopad 2009 (edytowane) Finito miniaturka Witam "Kruca bomba, malo casu" zwlekalem zwlekalem i mam. mam nadzieje ze sie jeszcze lapie bo strasznie podoba mi sie temat. pare slow na temat konceptu wzoce pozniej bo szkola, szkola, szkolarrrrrgh narazie tyle : pozdrawiam i zycze powodzenia uczestnikom Edytowane 29 Listopad 2009 przez Bedyk
Bedyk Napisano 25 Listopad 2009 Autor Napisano 25 Listopad 2009 dobra, dobra , konkrety prosze=] wersja z deczka poprawiona i pierwsze proby kolorow
Bedyk Napisano 27 Listopad 2009 Autor Napisano 27 Listopad 2009 cos tam znowu poddlubalem na ile czas pozwolil
atheg Napisano 27 Listopad 2009 Napisano 27 Listopad 2009 Kurcze, ale to chyba miało być tak, że najpierw koncept a potem ilustracja. Taki dwuetapowy CHC... Niemniej jednak całkiem fajne i kojarzy mi się ze starymi komiksami Polcha (Takie podobne rakiety w Finky Kovalu były i trochę w tej serii na podstawie E. von Danikena).
Bedyk Napisano 27 Listopad 2009 Autor Napisano 27 Listopad 2009 zdecydowalem sie na taki bardziej pogladowy obrazek poniewaz sama rakieta wyglada dosyc abstrakcyjnie, ale nie ciagne tego w zadna fabule zeby nie odrywac uwagi od samej idei arki, a sama chmura stanowi dosyc jednolite tlo. co do Polcha to rzeczywiscie jakies podobienstwawidac, swego czasu za malolata strasznie sie tym jaralem, a teraz czekam w zniecierpliwieniu na ekranizacje Kovala, mam nadzieje ze wyjdzie cos dobrego z tego, inspiracje czerpalem jednak Johna Harrisa i jego wizualizacji dla nasa
Bedyk Napisano 29 Listopad 2009 Autor Napisano 29 Listopad 2009 efekt finalny wpierwszym poscie pozdrawiam
delf77 Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 do tematu polecam zobaczyc film - pandorum ;)
Rekomendowane odpowiedzi