Bedyk Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 (edited) Finito miniaturka Witam "Kruca bomba, malo casu" zwlekalem zwlekalem i mam. mam nadzieje ze sie jeszcze lapie bo strasznie podoba mi sie temat. pare slow na temat konceptu wzoce pozniej bo szkola, szkola, szkolarrrrrgh narazie tyle : pozdrawiam i zycze powodzenia uczestnikom Edited November 29, 2009 by Bedyk
Bedyk Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 dobra, dobra , konkrety prosze=] wersja z deczka poprawiona i pierwsze proby kolorow
Bedyk Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 cos tam znowu poddlubalem na ile czas pozwolil
atheg Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Kurcze, ale to chyba miało być tak, że najpierw koncept a potem ilustracja. Taki dwuetapowy CHC... Niemniej jednak całkiem fajne i kojarzy mi się ze starymi komiksami Polcha (Takie podobne rakiety w Finky Kovalu były i trochę w tej serii na podstawie E. von Danikena).
Bedyk Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 zdecydowalem sie na taki bardziej pogladowy obrazek poniewaz sama rakieta wyglada dosyc abstrakcyjnie, ale nie ciagne tego w zadna fabule zeby nie odrywac uwagi od samej idei arki, a sama chmura stanowi dosyc jednolite tlo. co do Polcha to rzeczywiscie jakies podobienstwawidac, swego czasu za malolata strasznie sie tym jaralem, a teraz czekam w zniecierpliwieniu na ekranizacje Kovala, mam nadzieje ze wyjdzie cos dobrego z tego, inspiracje czerpalem jednak Johna Harrisa i jego wizualizacji dla nasa
Bedyk Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 efekt finalny wpierwszym poscie pozdrawiam
delf77 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 do tematu polecam zobaczyc film - pandorum ;)
Recommended Posts