MazaQ Napisano 26 Listopad 2009 Napisano 26 Listopad 2009 (edytowane) EDIT: wszytsko wrzucę jutro, ale generalnie u mnie koniec KONIEC HIRES http://yfrog.com/9garkakoniechireshiresj do sondy: Rzutem na taśmę -> dołączam się do czelendżu. Rysuneczki wieczorem. pzdr M Edytowane 29 Listopad 2009 przez MazaQ
MazaQ Napisano 26 Listopad 2009 Autor Napisano 26 Listopad 2009 No to Hyc!! Historia jakich wiele w dzisiejszych czasach - populacja jest znów zagrożona, jedynym ratunkiem dla ludzkości jest pojazd zdolny przenieść wybrańców w czasie i przestrzeni, aby udało im się odwrócić bieg wydażeń. pozdrawiam M
Bedyk Napisano 26 Listopad 2009 Napisano 26 Listopad 2009 finito? bo calkiem fajnie wyglada tak jak to podales. kolorkow nie bedzie? zastanawiam sie jeszcze tylko czy wechikul czasu to ideowo to samo co arka...?
MazaQ Napisano 26 Listopad 2009 Autor Napisano 26 Listopad 2009 no własnie nie wiem jak to ugryźć. W temacie czelendzu podano że nalezy wykonać dwa rzuty całości plus detal, więc na moje oko brakuje mi jeszcze dwóch rysunków. nie jestem pewien czy dam radę dodać kolory przy tak bliskim deadline co do samej idei - to arka "tylko" jako statek w steampunku trochę była uboga. Z tego powodu dodałem pomysł ucieczki nie przez oceany, ale przez "morze" czasu. pzdr M
Bedyk Napisano 26 Listopad 2009 Napisano 26 Listopad 2009 tlumaczy sie chyba musze przeczytac regulamin bo zapomnialbym o detalu
MazaQ Napisano 29 Listopad 2009 Autor Napisano 29 Listopad 2009 w pierwszym poście koniec roboty - niestety bez kolorków dig it!
Rekomendowane odpowiedzi