MazaQ Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 (edited) EDIT: wszytsko wrzucę jutro, ale generalnie u mnie koniec KONIEC HIRES http://yfrog.com/9garkakoniechireshiresj do sondy: Rzutem na taśmę -> dołączam się do czelendżu. Rysuneczki wieczorem. pzdr M Edited November 29, 2009 by MazaQ
MazaQ Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 No to Hyc!! Historia jakich wiele w dzisiejszych czasach - populacja jest znów zagrożona, jedynym ratunkiem dla ludzkości jest pojazd zdolny przenieść wybrańców w czasie i przestrzeni, aby udało im się odwrócić bieg wydażeń. pozdrawiam M
Bedyk Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 finito? bo calkiem fajnie wyglada tak jak to podales. kolorkow nie bedzie? zastanawiam sie jeszcze tylko czy wechikul czasu to ideowo to samo co arka...?
MazaQ Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 no własnie nie wiem jak to ugryźć. W temacie czelendzu podano że nalezy wykonać dwa rzuty całości plus detal, więc na moje oko brakuje mi jeszcze dwóch rysunków. nie jestem pewien czy dam radę dodać kolory przy tak bliskim deadline co do samej idei - to arka "tylko" jako statek w steampunku trochę była uboga. Z tego powodu dodałem pomysł ucieczki nie przez oceany, ale przez "morze" czasu. pzdr M
Bedyk Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 tlumaczy sie chyba musze przeczytac regulamin bo zapomnialbym o detalu
MazaQ Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 w pierwszym poście koniec roboty - niestety bez kolorków dig it!
Recommended Posts