wooky73 Napisano 29 Listopad 2009 Share Napisano 29 Listopad 2009 (edytowane) Na fotkach zamieszczam to jak to wyglada w realu i pare renderów po przeróbce wiem że jeszcze muszę dpracować widoki za oknami. Ale ogólnie prosze o komentarze co by tu jeszcze poprawić aby było super Edytowane 1 Grudzień 2009 przez wooky73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1084 Napisano 29 Listopad 2009 Share Napisano 29 Listopad 2009 Architektoniczny koszmar. Łuczki wiejski tuning full-wypas-polska... ... ale Honda na podjeździe stoi ;) Nie lepiej porenderować jakąś architekturę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooky73 Napisano 29 Listopad 2009 Autor Share Napisano 29 Listopad 2009 Tak dobrze ze nie widziałes haty z zewnątrz, a jeszcze muszę im walnąc altankę w ogródku, nie mówie juz o łazience i garderobie zrobionej z połowy garażu poprostu koszmar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojpajek Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 Te kolumienki przy oknie - pewnie było by je ciężko czymś obudować... ok pewnie nie masz na to wpływu - ale te firanki, które zaprojektowałeś ....ehhh ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drobcio Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 Honda SJZ czyli moje rejony Jastrzebie Zdroj:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooky73 Napisano 30 Listopad 2009 Autor Share Napisano 30 Listopad 2009 No cóz firanki to nie mój wymysł, ale jest też druga wersja tych zasłon, ja bym tam wogóle nie zasłaniał, co do kolumienek to chciałem je wywalić ale się nie zgodzili maja byc zasmarkane proste okienka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 1 Grudzień 2009 Share Napisano 1 Grudzień 2009 popraw proszę tytuł wątku: każdy dział ma swoje małe zasady: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=53642 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi