Mulholland Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 (edytowane) Hej. Wklejam skończoną wizkę łazienki. Dziękuję wszystkim za opinie i rzeczowe uwagi z wip`a. Aranżacja wnętrza - Sergio Colantuoni oraz Tiziano Alderighi Projektanci mebli - Tom Schonherr i Andreas Haug Roślinki nie moje. C & C mile widziane. Edytowane 29 Listopad 2009 przez Mulholland
adam_m Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 Szkoda, że nie udało ci się stworzyć szyby :( dałoby to większy fotorealizm sceny. Ogólnie ładnie odwzorowaleś referkę :)
tutomash Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 fajne kolory i styl, jednak brakuje mi typowych kafelek na podłodze i firanek, czy rolet na oknie, trochę czułbym się nieswojo jakbym miał skorzystać z tej łazienki, ale praca podoba mi się.
adam_m Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 jednak brakuje mi typowych kafelek na podłodze i firanek, czy rolet na oknie, trochę czułbym się nieswojo jakbym miał skorzystać z tej łazienki, Zapewne na szybie jest FOLIA LUSTRO WENECKIE :)
PICsell Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 Zastanawiałem się czy wstawisz białą ściankę przy oknie , czy nie zauważysz :-). Myślałem że będziesz jeszcze męczył to wnętrze. To czego mi jeszcze brakuje względem referki: -nasycenie koloru ścian (gamma?) -reflection w ścianach -szyba z odbiciami Co do firanek - może są tam żaluzje. W kadrze tego nie widać.
Mulholland Napisano 30 Listopad 2009 Autor Napisano 30 Listopad 2009 adam_m - Dziękuję za uwagę. tutomash - Zdecydowałem, że wszystkie elementy zostawię tak jak w referce. ;). ( referka jest w wip`ie ) PIcsell - Tak, zauważyłem, jakimś cudem mi się objawiło. :). Dziękuję za uwagi. No nic to wracam z tym do wipa, tyle już pracy w to włożyłem, że jeszcze trochę nie zawadzi.
Rekomendowane odpowiedzi