Soul3ringer Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 Witam ponownie. Nadałem poprawną nazwę tematu. Jeszcze raz wrzucam "DRINKING WITH THE MIRROR". Handmade. Tusz na papierze-A3. " ... DO NOT CROSS" Tusz na papierze. Format-A3 Link do pracki poniżej. http://bp0.blogger.com/_sdejod1Ngdk/SJYhWFQAvwI/AAAAAAAAACc/H66yn1zE-Wo/s1600-h/DO+NOT+CROSS3.jpg Opinie i słowa krytyki mile widziane.
Urbanboogie Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 DRINKING WITH THE MIRROR rownie fajne jak poprzednio ;)
Soul3ringer Napisano 29 Listopad 2009 Autor Napisano 29 Listopad 2009 Wrzucam kolejną ilustrację. Oczywiście skrobnięte tradycyjnie. Format A3. Tusz na papierze. Wizja zrodziła sie podczas codziennej podróży do miejsca pracy. Podróży "gondolą 46". W Zgierzu można natknąć się na wiele ciekawych zakamarków. Od pierwszych chwil obcowania z tym miastem zauroczyłem się fabrycznymi kominami, które zostały wymurowane z czerwonej, podłużnej cegły starego typu. Są już nieczynne, ale nadal górują nad miastem. Częstym widokiem są opuszczone, stare, drewniane chaty. Wyrastają one w samym centrum miasta obok szklanych siedzib telefonii komórkowych. Takie małe "Silent Hill". Klimat zagęszcza się zimą.
Soul3ringer Napisano 30 Listopad 2009 Autor Napisano 30 Listopad 2009 "INVISIBLE WORLD" Tusz na papierze. Format-A3
Soul3ringer Napisano 23 Grudzień 2009 Autor Napisano 23 Grudzień 2009 Wrzucam kolejną ilustrację. Wykonana w 2007. Format A3.
emmilius Napisano 23 Grudzień 2009 Napisano 23 Grudzień 2009 A ja to bym jakiś komiks przeczytał z taką grafą. Oj się by mozna było oderwać...
Soul3ringer Napisano 27 Grudzień 2009 Autor Napisano 27 Grudzień 2009 Chętnie bym jakiś komiks stworzył gdyby czasu i umiejętności było pod dostatkiem :) Prowadzenie narracji w komiksie i umiejętne rozplanowanie kadrów to trudna sztuka. Tej jeszcze nie opanowałem. To i tak dopiero połowa sukcesu...potrzebny jest jeszcze dobry scenariusz. Tymczasem zamieszczam "CHILDHOOD" Format A3.
Scatmax Napisano 27 Grudzień 2009 Napisano 27 Grudzień 2009 Racja co do komiksu.Pojedynczy kadr to nie wszystko ale w zwiazku z tym ze stille wymiataja:)Te roznicowanie faktur i klimat... i te momenty:)To warto bys teraz pomysla; o rozwoju "storytellingu" i trzaskaj komiks!:) ja bym przeczytal. Konkretnie co do prac to w "invisible world" widac niekonsekwencjie w budowie postaci plaskiej i bez wyrazu w porownaniu do swietnych postaci z reszty prac.Ale w tuszu to sie zdaza ze sie za bardzo czysci brylke:) pzdr Kuba
Rekomendowane odpowiedzi